Contactboek, wij bestaan wel. In 2009 verscheen dit boek met haar werk in. Er kwamen toen zoveel vragen over de inhoud dat Carie zich terugtrok om te onderzoeken wat mensen nu echt daarmee bedoelden. Wat zat er onder die vragen. Dit onderzoek duurde 14 jaar en dat was geen minuut teveel.

Iedereen ziet wel eens ergens wat in. Wat als we daar te 'licht' overheen gegaan zijn. 

 

Was mijn eerste boek wel serieus te nemen? Een boek dat gevuld is met foto’s van wezentjes en allerlei verschijningen. Gefotografeerd in wat minder kwalitatieve foto’s. Gedoemd om te mislukken. Toch als je het boek opent is het geen boek maar een lampje. Elke pagina geeft licht. Zulke zinnen werken niet, het klinkt te zweverig. Einstein zou misschien gezegd hebben: ‘Er zijn 2 manieren om naar het leven te lijken: Alsof niets een mirakel is en alsof alles dat is. Ik kies het 2de’.

 

Magie ontmoet werkelijkheid

 

 

•Einstein: Er zijn 2 manieren om naar het leven te lijken: Alsof niets een mirakel is en alsof alles dat is. Ik kies het 2de’.

Natuurlijk kiest bijna iedereen het tweede. Maar doe je dat ook echt als er iets totaal vreemds op je pad komt. Ik had het er heel moeilijk mee en werd er stil van. Ik daag je op een leuke manier uit. De bovenstaande zin komt regelmatig terug om niet te vergeten hoe ingewikkeld het toch kan zijn. Veel plezier op je avontuurlijke, hele feitelijke en nuchtere reis.

Wortelhuis, Worteldorp 10, 2323 Wortel- België